Ishøj - Part of Greater Copenhagen

Du er her

Hyggelig overnatning
I Ishøj finder du flere overnatningssteder tæt på skøn natur til overkommelige priser og ikke langt fra København. Du kan fx indlogere dig på Danhostel Ishøj Strand, som har værelser med eget bad og toilet og en dejlig morgenmadsbuffet. Kommer du med telt eller autocamper, kan du bo på den tilstødende campingplads eller campere på Tangloppen Camping og slå teltet op med udsigt til Ishøj Havn og ARKEN Museum for Moderne Kunst. Ønsker du mere luksus, kan du bo på Zleep Hotel i Ishøj. Hotellet har med sin placering på 6.-8. etage byens måske bedste udsigt. Vil du endnu tættere på lokalbefolkningen, kan du indlogere dig hos en lokal Bed & Breakfast.

Nyd en dag ved Ishøjs skønne sandstrand
Du kan også tage en smuttur til Ishøj og tage en pause på sandstranden kun 20 minutter fra København. Tag en svømmetur i det klare blå vand. Søg ly i en klit, og lad børnene bygge slotte i sandet eller købe is i kiosken. I Strandparken finder du masser af muligheder for aktiviteter som sejlads, kite surfing og svømning. Du kan også medbringe cyklen og tage på cykel- eller vandreture på en af de nye Kløverstier og udforske den smukke natur og det rige fugleliv. Besøg ved samme lejlighed Ishøj Havn.  Nyd de elegante sejlskibe, og spis frokost på en af de små lokale restauranter. Ved stranden ligger også ARKEN Museum for Moderne Kunst, som løbende byder på skiftende udstillinger med internationalt anerkendte kunstnere.
Tag S-togslinje A eller E til Ishøj Station og fortsæt med bus nr. 128 i to minutter for at komme til stranden og ARKEN.

Få kort og mere information om Ishøjs mange seværdigheder og aktiviteter på Ishøj Turistbureau og på www.visitvestegnen.dk.