Om FERIEDANMARK

Du er her

FERIEDANMARK
Engvej 18
DK-8870 Langå
Tlf. +45 8646 2720
info@feriedanmark.dk

Lageradresse:
Engvej 18
DK-8870 Langå
 

Hvis den næste ferie skal holdes i Danmark, giver FERIEDANMARK.DK og Det Store Feriemagasin nu en nem og hurtig mulighed for at få overblik over alle de dejlige feriemuligheder og ferietilbud, der findes rundt om i landet.
Selv om Danmark er et lille land, findes der alligevel så mange forskellige steder, at det kan være svært at vælge.

FERIEDANMARK.DK og Det Store Feriemagasin hjælper dig med at finde frem til netop det sted, der opfylder dine krav og ønsker - uanset om du søger en god badestrand, overnatningsmulighed eller forlystelser. Du kan gøre brug af vores trykte magasin eller denne hjemmeside, hvor du kan søge på specifikke ord og navne, eller du kan vælge mellem forskellige kategorier og regioner. Vi stræber efter at gøre det nemmere at vælge en rigtig god ferie i Danmark!

Tryksager
Vi tilbyder opsætning, design/layout, korrekturlæsning, tekstforfatning, oversættelser til dansk, tysk og engelsk samt tryk af alle former for tryksager. Se mere under "Tryksager".

Distribution
Via vores brochurestativer, der findes i hele Danmark, tilbyder vi ligeledes yderst fleksibel og kommuneopdelt distribution efter ønske. Se mere under "Distribution".